Ende Ka Shprese - Alban Skenderaj | Letra da Música

Ende Ka Shprese - Alban Skenderaj

Letras de A - Z, de diversos estilos musicais

Ende Ka Shprese - Alban Skenderaj - Letra


Lindje dhe perëndim
Sa histori midis
Si perhere ne lundrim
Brigjeve te femijerise

Dhe era fryn nga çdo ane
S'mund ta ndalesh dot me dore
Le ta shtyj si e marre
Fatin tim te brishte si bore

Ende ka shprese, ende ka jete
Dersa ka lote ne sy
Ende ka ndjenje, ende ka stine
Edhe neper stuhi, ende ka shprese

Sa pikëpyetje pa rend
varur hapsirave blu
Pse te mbetem pa mend
kur mendjen e kam diku

Dhe era frynë si e marre
Frymën do ta ndal tek ti

Ende ka shprese, ende ka jete
Dersa ka lote ne sy
Ende ka ndjenje, ende ka stine
Edhe ne bardh e zi

Oh jo, nuk dua parajsën, por dua te shoh
Qe ende ka shprese, te buzëqesh

Ende ka shprese, ende ka jete
Dersa ka lote ne sy
Ende ka ndjenje, ende ka stine
Edhe neper stuhi, ende ka shprese

Ende Ka Shprese - Alban Skenderaj | Letra da Música. Compartilhe!