Më Prit Atje - Alban Skenderaj | Letra da Música

Më Prit Atje - Alban Skenderaj

Letras de A - Z, de diversos estilos musicais

Më Prit Atje - Alban Skenderaj - Letra


Më prit atje, pritëm edhe pak
Të na bashkohet dhe hëna
Më prit atje, ti pritëm edhe pak
Që të piktorojmë jetët tona
E te kalojmë çdo mërzi
E të harrojmë çdo lakmi
Sepse një ditë do jemi vetëm hi

Oh lër shpirtin të flas
Po lër të derdhet dashuria pa masë
Oh se do çdo njeri
E kur e do s'ka kufi
Dhe kur e ke s'ka nevojë për fantazi

Do jem me ty deri natën vonë
Dersa të shuhen dhe yjet
Do jemi bashkë edhe kur agon
Madje diellin e zgjojmë nëse duhet
E mos me thuaj nuk e di
Dhe ndonjë herë veç për tani
Sepse një ditë do të jemi vetëm hi

Oh lër shpirtin të flas
Po lër të derdhet dashuria pa masë
Oh se do çdo njeri
E kur e do s'ka kufi
Dhe kur e ke s'ka nevojë për fantazi

Më Prit Atje - Alban Skenderaj | Letra da Música. Compartilhe!