Mirmengjes - Alban Skenderaj | Letra da Música

Mirmengjes - Alban Skenderaj

Letras de A - Z, de diversos estilos musicais

Mirmengjes - Alban Skenderaj - Letra


Me jep një kafe te lutem një dopio Express
Një karrike te ulem dhe te pres
Ti ne Kripen e detit embel rrezaton
Një buzëqeshje te fshehur ma dërgon

Si t'ja bej si t'ja them
Zemrën t'ja shfletoj
E ndrojtje t'mos kem

Ti them Miremengjes ti them miremengjes
Zemra me dërgoi te pershendes
Ti them Miremengjes ti them miremengjes
Dhe një dit me shum s'dua te pres

Dhe te nisem me te neper brigje me te
Te ecim deri ne perëndim
Te harrohem me te e te bëhemi një
Me thuaj do te kem kaq guxim kaq guxim

Me jep një pije te lutem një dopio konjak
Emocionet te shuhen pak nga pak
Ti me rrezet e diellit t'derdhur neper trup
Flokët shtese te ylberit përmbi sup

Si t'ja bej si t'ja them
Zemrën t'ja shfletoj
E ndrojtje t'mos kem

Ti them Miremengjes ti them miremengjes
Zemra me dërgoi te pershendes
Ti them Miremengjes ti them miremengjes
Dhe një dit me shum s'dua te pres

Dhe te nisem me te neper brigje me te
Te ecim deri ne perëndim
Te harrohem me te e te bëhemi një
Me thuaj do te kem kaq guxim kaq guxim

Dhe ne te djatht
Dhe ne te majt
Po me huton shikimi i saj
Erdhi momenti qe sfidën ta pranoj

Ti them Miremengjes ti them miremengjes
Zemra me dërgoi te pershendes
Ti them Miremengjes ti them miremengjes
Dhe një dit me shum s'dua te pres

Dhe te nisem me te neper brigje me te
Te ecim deri ne perëndim
Te harroja me te e te bëhemi një
Me thuaj do te kem kaq guxim kaq guxim
(Kaq guxim , kaq guxim)

Pak llogarin te lutem një tjetër nate te pres

Mirmengjes - Alban Skenderaj | Letra da Música. Compartilhe!