Rrufe Ne Qiell Te Hapur - Alban Skenderaj | Letra da Música

Rrufe Ne Qiell Te Hapur - Alban Skenderaj

Letras de A - Z, de diversos estilos musicais

Rrufe Ne Qiell Te Hapur - Alban Skenderaj - Letra


Si t'ja dal
Te përshkruaj k'te ndjesi
S'ka me fjale
Kur humbet ne dashuri

Nuk ka ilaç qe te shëron
Nuk ka force qe te ndalon
Se unë cdogje e bej për ty
Dhe ti e di qe
E jap dhe jetën për ty

Do te vij dhe do te gjej
Lule e fshehur ne lendine
Unë aromën ty ta ndjej
Je ushqim për shpirtin tim

Dhe nëse do mbetem gjalle
Pa imazhin tënd ne sy
Dije zemrën ma ke marr
Përjetësisht te përket ty

Si rrufe
Brenda gjoksit me godet
S'di perse
Asnjë rregull nuk e pyes

Dhe nuk ka ilaç qe te shëron
Nuk ka force qe te ndalon
Se unë cdogje e bej për ty
Dhe ti e di qe
E jap dhe jetën për ty

Do te vij dhe do te gjej
Lule e fshehur ne lendine
Unë aromën ty ta ndjej
Je ushqim për shpirtin tim

Dhe nëse do mbetem gjalle
Pa imazhin tënd ne sy
Dije zemrën ma ke marr
Përjetësisht te përket ty

Dhe nuk ka ilaç qe te shëron
Nuk ka force qe te ndalon
Se unë çdo gjë e bej për ty
Dhe ti e di qe
E jap dhe jetën për ty

Do te vij dhe do te gjej
Lule e fshehur ne lendine
Unë aromën ty ta ndjej
Je ushqim për shpirtin tim

Dhe nëse do mbetem gjalle
Pa imazhin tënd ne sy
Dije zemrën ma ke marr
Përjetësisht te përket ty

Rrufe Ne Qiell Te Hapur - Alban Skenderaj | Letra da Música. Compartilhe!